Coming soon!

In de nieuwe en levendige wijk De Elementen, aan de rand van Spijkenisse, kun je straks wonen in één van de 75 schitterende appartementen in Baltimore. Een appartementengebouw met unieke uitzichten. Niet alleen op de Oude Maas en over Spijkenisse, maar ook op energiezuinig wonen. De verkoop gaat na de zomer van start en de bouw start naar verwachting in het najaar van 2024. Nieuwsgierig geworden?
Scroll

Baltimore

Thuis met uitzicht

Hoe zou je het vinden om te wonen tussen water en groen? Op een fantastische plek met volop ruimte om je heen om te ontspannen en te bewegen. Maar dat is nog niet alles. Bij Baltimore staat wonen aan het water centraal. De Oude Maas biedt een dynamisch uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Na een gezellige boottocht kun je vlakbij je voordeur weer aanmeren. Dit is thuiskomen op zijn best. En de groene omgeving langs de Oude Maas en het Spui is op fietsafstand bereikbaar. Bovendien worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met behulp van slimme installaties. En het beste van alles: 64 appartementen worden aangeboden onder de landelijke betaalbaarheidsgrens. Een dubbel goed uitzicht.

Uitzicht op alles

In Baltimore komen in totaal 141 appartementen. Hiervan zijn 75 appartementen koopwoningen en deze bevinden zich op de 1e en 10e tot en met 19e verdieping. De appartementen variëren van 70 m² tot maar liefst 100 m². Allemaal comfortabel en energiezuinig. Geniet vanuit jouw luie stoel van het uitzicht op water, stad, groen en lagere energiekosten. Luxueus en toekomstbestendig wonen was nog nooit zo binnen handbereik. Dat is nog eens thuiskomen. En het kan allemaal als je woont in Baltimore. 

Meer weten over het plan?
Uitzicht op alles

Wonen tussen stad en water

Aan de ene kant varen schepen en plezierboten voorbij, terwijl aan de andere kant het moderne stadsleven van Spijkenisse zich ontvouwt. Vanaf Baltimore zijn de levendige winkelstraten en gezellige terrassen van het stadscentrum slechts een korte fietstocht van vijf minuten verwijderd. Wil je de stad uit? Met de metro, die vanaf Spijkenisse Centrum vertrekt, is het maar 30 minuten naar Rotterdam Centraal!

Meer weten over de locatie?
Wonen tussen stad en water

Wonen in Baltimore betekent:

Wonen aan het water

De Oude Maas zorgt voor een dynamisch uitzicht die geen dag hetzelfde is.

Omringd door groen

Wandelen, sporten en van de zon genieten in het park voor de deur of het groen langs het water.

Energiezuinig wonen

De appartementen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd aan de hand van slimme installaties.

Aantrekkelijk geprijsd

Een groot deel van de woningen komt in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit biedt zekerheid en financieringsvoordelen.

Word je net zo enthousiast als wij?

Zie jij jezelf wonen in Baltimore? Meld je aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard hoor je het ook als eerste wanneer de verkoop start.

Ja, ik meld mij aan!
Word je net zo enthousiast als wij?