07 mei 2024

Coming soon: 75 koopappartementen met adembenemend uitzicht

Zie jij jezelf wonen in de nieuwe skyline van Spijkenisse? In Baltimore woon je aan de oevers van de Oude Maas, met een adembenemend uitzicht op water en stad. Deze zomer start de verkoop van de 75 energiezuinige appartementen. Een groot deel komt in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Jouw nieuwe woning was nog nooit zo haalbaar en betaalbaar. Kijk mee naar de eerste beelden. We vertellen je graag alvast wat meer.

Coming soon: 75 koopappartementen met adembenemend uitzicht

3-kamerappartementen en NHG-garantie

  • 3-kamerappartementen van ongeveer 70 m² tot en met 100 m²
  • Goede balkons met fantastisch uitzicht;
  • De appartementen liggen op de 1e (1 appartement) en 10e tot en met de 19e verdieping; 
  • Het overgrote deel komt in aanmerking voor een lening met NHG-garantie;
  • Alle appartementen worden verkocht inclusief keuken, sanitair en badkamer;
  • Baltimore is voorzien van een collectieve WKO-installatie. Deze duurzame installatie voorziet elke woning van (vloer)verwarming en koeling; 
  • Parkeren kan in de parkeergarage, onder het dakpark. In totaal zijn 50 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verkoop; 
  • Op de begane grond bevindt zich ook een algemene fietsenstalling. Hier kun je je fiets stallen;
  • Een individuele berging is niet aanwezig, een ruime berging bevindt zich in de woning

Goed om te weten: de verkoop start deze zomer en naar verwachting start de bouw van Baltimore en appartementengebouw Boston in september 2024. 

Thuis met uitzicht

Stel je voor: een thuis met uitzicht op de oude Maas, waar je het stadsleven binnen handbereik hebt, terwijl je geniet van alle privacy die je nodig hebt. Op een fantastische plek met volop ruimte om je heen om te ontspannen en te bewegen. De Oude Maas biedt een dynamisch uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Dit is thuiskomen op zijn best. En de groene omgeving langs de Oude Maas en het Spui is op fietsafstand bereikbaar. Bovendien worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met behulp van slimme installaties. Luxueus en toekomstbestendig wonen was nog nooit zo binnen handbereik. Dat is nog eens thuiskomen. En het kan allemaal als je woont in Baltimore.

Meer lezen over het plan?
Thuis met uitzicht

Bekijk de eerste beelden

Verrassend betaalbaar

Ontdek de mogelijkheid om een nieuwe woning te kopen aan Het Waterfront in Spijkenisse. We bieden duurzame woningen aan die perfect passen bij starters en mensen met een middeninkomen. Veel van deze woningen komen in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), wat betekent dat je een veilige en betrouwbare hypotheek kunt afsluiten tegen gunstige voorwaarden. Daarnaast zijn de leennormen recent verruimd en biedt de gemeente Nissewaard zelfs een starterslening aan. Dit kan het kopen van een huis wellicht haalbaar maken. Voor vragen kun je terecht bij ons verkoopteam of lees alvast de veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen
Verrassend betaalbaar