17 juni 2024

Even binnenkijken...

Ben je benieuwd hoe onze woningen er van binnen uitzien? Kijk mee naar de eerste interieurimpressie van Type D, een van onze top-hoekappartementen op de 16e tot en met de 19e verdieping. Geniet van de grote raampartijen en de prachtige lichtinval. Deze woningen zijn modern en duurzaam, met comfortabele vloerverwarming die zorgt voor een aangename temperatuur en een energiezuinige levensstijl. Moderne luxe en duurzaamheid gaan hier hand in hand om jou het beste wooncomfort te bieden. Laat je inspireren door onze interieurimpressie en ontdek of wonen in Baltimore iets voor jou is.

Even binnenkijken...

Dit appartement, dat 16 keer voorkomt, heeft een woonoppervlakte van ongeveer 81 m², twee slaapkamers en een fijn balkon op het zuidoosten of noordwesten, waar je geniet van een wijds uitzicht over het water en de reuring van de stad. De bijzonder ruime woonkamer met open keuken is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Toegang tot het ruime balkon is er vanuit zowel de woonkamer als de naastliggende slaapkamer. Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers en de badkamer met toilet te bereiken. Ook het aparte toilet en de inpandige berging zijn vanuit de hal toegankelijk.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Voor het parkeren van scooters en fietsen is er ruimte op de begane grond. Onder het groene dakpark bevindt zich een gemeenschappelijke parkeergarage voor auto's. Type D beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage (niet in de koopsom inbegrepen). Een fijne bijkomstigheid is dat deze woningen onder de landelijke betaalbaarheidsgrens van € 390.000 v.o.n. vallen en hierdoor in aanmerking komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie en Starterslening. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de voorbeeldberekeningen