04 juli 2024

Maak kennis met woningtype A

Kijk mee naar de eerste interieurimpressie van Type A, een hoekappartementen van ca. 71 m². Met grote raampartijen geniet je hier iedere dag van een wisselend uitzicht en prachtige lichtinval. Aan de ene kant varen schepen en plezierboten voorbij, terwijl aan de andere kant het moderne stadsleven van Spijkenisse zich ontvouwt. Kies het uitzicht wat bij jou past, want deze woning vind je van de 10e tot en met de 15e verdieping op elke hoek van het gebouw.

Maak kennis met woningtype A

Dit hoekappartement, dat 24 keer voorkomt, heeft een woonoppervlakte van ca. 71 m². Met een heerlijk balkon op het zuidoosten of noordwesten, geniet je van een prachtig uitzicht over het water en de reuring van de stad. Vanuit de hal bereik je de twee slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en een handige inpandige berging. De open keuken is volledig uitgerust en kan naar eigen wens worden aangepast en ingedeeld. De woningen zijn modern en duurzaam, met comfortabele vloerverwarming die zorgt voor een aangename temperatuur en een energiezuinige levensstijl.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Een fijne bijkomstigheid is dat deze woningen onder de landelijke betaalbaarheidsgrens van € 390.000 v.o.n. vallen en hierdoor in aanmerking komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie en Starterslening. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de voorbeeldberekeningen